CAFENEA.team-talk.net
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

CAFENEA.team-talk.net

O ceaşcă de cafea împărţită cu un prieten este fericire gustată si timp bine petrecut.

AcasaPortalUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Muzica pe care o ascult acum

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Ady

Ady

Bun venit in Cafenea!

Muzica pe care o ascult acum Empty
MesajSubiect: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Lun Mai 02, 2011 10:30 am

Sus In jos
Cruella

Cruella

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 2:53 am

dustin a scris:

faina muzica :D
Sus In jos
dustin

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 2:57 am

Multumesc Cruella, muzica este una din placerile pe care mi le ofer zilnic
Sus In jos
Cruella

Cruella

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 3:01 am

dustin a scris:
Multumesc Cruella, muzica este una din placerile pe care mi le ofer zilnic

eu mai putin.... :P
Sus In jos
dustin

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 3:07 am

Ceva trebuie sa-ti placa....
Sus In jos
Cruella

Cruella

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 3:44 am

dustin a scris:
Ceva trebuie sa-ti placa....

innotul si pc Muzica pe care o ascult acum 2688103342
Sus In jos
dustin

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 3:46 am

Sper ca nu inaintea mea :lol:
Sus In jos
Cruella

Cruella

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 3:48 am

dustin a scris:
Sper ca nu inaintea mea :lol:

de ce nu :?: Muzica pe care o ascult acum 1621376455 Muzica pe care o ascult acum 1621376455 Muzica pe care o ascult acum 1621376455 Muzica pe care o ascult acum 1621376455 Muzica pe care o ascult acum 1621376455 Muzica pe care o ascult acum 1621376455
Sus In jos
Cruella

Cruella

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 3:50 am

ce zici?dusti..... Muzica pe care o ascult acum 2688103342Muzica pe care o ascult acum Piscina-web
Sus In jos
dustin

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 3:54 am

Wow....ce pot spune? Nu stiu sa inot...
Ma inveti? :oops:
Sus In jos
Cruella

Cruella

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 3:59 am

dustin a scris:
Wow....ce pot spune? Nu stiu sa inot...
Ma inveti? :oops:

cu ora ... e cu plata Muzica pe care o ascult acum 1861990932 :?: la privat Muzica pe care o ascult acum 1861990932 Muzica pe care o ascult acum 3122155106
Sus In jos
dustin

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 4:01 am

Conditiile le pui tu :roll:

Sus In jos
Cruella

Cruella

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 4:18 am

dustin a scris:
Conditiile le pui tu :roll:

ok asa sa fie , hai sa purtam discutiile la topicul off-topic, aici sa lasam muzica ...da dustin?
Sus In jos
dustin

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mar Iul 19, 2011 9:53 pm

Sus In jos
Emy

Emy

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Mier Iul 20, 2011 9:59 pm

Sus In jos
dustin

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Joi Iul 21, 2011 10:27 pm

Sus In jos
dustin

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Dum Iul 24, 2011 12:17 am

Sus In jos
Emy

Emy

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Sam Aug 20, 2011 10:27 am

Sus In jos
Emy

Emy

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Sam Aug 20, 2011 10:29 am

Sus In jos
Emy

Emy

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Sam Aug 20, 2011 10:30 am

Sus In jos
Cruella

Cruella

Bun venit in Cafenea!

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1Dum Aug 21, 2011 8:23 am

Muzica pe care o ascult acum 797542883 Muzica pe care o ascult acum 3530368502faina muzica Muzica pe care o ascult acum 2591049290
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Muzica pe care o ascult acum   Muzica pe care o ascult acum Icon_minitime1

Sus In jos

Muzica pe care o ascult acum
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
CAFENEA.team-talk.net :: DIVERTISMENT :: MUZICA-
Mergi direct la: